Groepsarrangementen

Stadscafé Van der Werff herbergt achter het grand-café een aparte sfeervolle ruimte voor onder andere besloten gelegenheden. Met plezier ontvangt en bedient Van der Werff hier wekelijks groepen die vragen om een privéruimte met alle nodige faciliteiten.

 

De zaal biedt ruimte voor prachtige huwelijks- of verjaardagsfeesten, maar kan evengoed ingericht worden voor een intiem familiediner of werkconferentie. Grote openslaande deuren geven toegang tot een afgesloten terras, zodat ook daar de privacy verzekerd blijft. Voorzien van een splinternieuwe buitenkeuken, geeft deze ruimte de ideale plek voor uw feestje!

 

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw feest of partij? Neemt u vooral contact op met onze eventmanager Daphne van Delden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bereik haar telefonisch op 06-50810854. We vertellen u graag over de mogelijkheden. Vanzelfsprekend staat het u vrij om nadien uw keuze te maken.

Bekijk hier onze arrangementen


Zie hier de mogelijkheden in de factsheet