Zelfstandig werkend kok (m/V)

Als Zelfstandig Werkend Kok ligt er bij Stadscafé van der Werff een grote uitdaging. Je bent omringd door collega’s met passie voor het vak en samen verantwoordelijk voor lunch en diner van vele gasten. Je bereid zelfstandig gerechten voor met verse ingrediënten, zoals deze op de kaart staan. Daartoe behoren ook taken als het verrichten van voorbereidende werkzaamheden, het beoordelen van te gebruiken ingrediënten en de uitvoering van de bereidingen. Bewaken van onze kwaliteitsnormen en naleving van de hygiëne voorschriften moeten niet vreemd in de oren klinken.

Vereiste persoonlijke eigenschappen

Creatief, initiatiefrijk, leergierig en flexibel

Belangrijkste verantwoordelijkheden en resultaatgebieden

Je streeft naar een topproduct en eindresultaat om trots op te zijn.

Wij bieden

Een afwisselende en uitdagende baan in een leuk team en een dynamische werkomgeving. Salariëring conform de horeca-CAO, afhankelijk van kennis en ervaring.

Interesse?

Heb je interesse in de functie en ben je bereid je handen uit de mouwen te steken om samen deze uitdaging aan te gaan. Stuur je sollicitatiebrief naar Stadscafé van der Werff, t.a.v. Anouk Gooskens, Steensstraat 2, 2312 BW Leiden of via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Medewerker bediening (m/V)

Als medewerker bediening vind je het leuk om onze gasten een speciale avond te berzorgen. Je bent gedreven, sociaal vaardig, herkent vaste gasten direct en speelt in op hun wensen. Je weet professioneel en servicegericht op onze gasten over te komen en bent flexibel in de werkzaamheden die worden vereist.

Vereiste persoonlijke eigenschappen

Ben jij gastgericht, representatief en op zoek naar fulltime of parttime functie, met name in de avondurenen help je ons stadscafé van der Werff nog beter te maken? Dan ben jij degene die wij zoeken en zien we jouw motivatiebrief en cv graag tegemoet.

Wij bieden

Een afwisselende en uitdagende baan in een leuk team en een dynamische werkomgeving. Salariëring conform de horeca-CAO, afhankelijk van kennis en ervaring.

Interesse?

Heb je interesse in de functie en ben je bereid je handen uit de mouwen te steken om samen deze uitdaging aan te gaan. Stuur je sollicitatiebrief naar Stadscafé van der Werff, t.a.v. Anouk Gooskens, Steensstraat 2, 2312 BW Leiden of via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.